Добавяне на Б отбори
#11 The DRAGONS 07.02.2015 19:36
The DRAGONS
36 Posts
Since 07.03.2014

Има да чакаш и да чакаш иначе (y) (handshake)

#12 izvanzemnite 07.02.2015 20:28
izvanzemnite
54 Posts
Since 06.03.2010

Съгласен съм с идеята, но и "Б" отбора да си играе РПС

#13 Removed user 08.02.2015 11:06
wimbledon
6 Posts

супер (y) дано се случи

#14 Removed user 08.02.2015 18:09
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Станаха много темите за новости в играта,затова реших да пусна конкретна тема с
анкета.Лично мое мнение,е че това най-много ще допренесе за развиването на
играта.Така няма да има сливане на групите и ще бъде по-лесно за запълване на
групите.
Във всяка група има около 10-16 играча.Ако се добавят Б отбори които да играят
една група по-ниско ще се запълнят още 10-16 отбора.Което означава,че почти А и
Б групите ще се запълнят.Понеже за един нов потребител е трудно в началото да
вникне в играта и развитието на Б отбор ще го затрудни максимално,той ще има
право на такъв след примерно 3 сезона.В това време той ще си играе за да разбере
играта.В Б отборите ще могат да играят вскички играчи.Както сега си записваш
състав за деня,с играчи които НЯМА да играят в първия отбор.За да можеш да имаш
Б отбор ще трябва да имаш минимум 32 играчи.За да имаш 16 играча за единия отбор
и 16 за другия.Ако ги нямаш ще си падаш служебно.Целта на тези отбори няма да е
за влизане а за запълване на групите и трупане на опит на играчите.
Новите играчи няма да почват директно от А група а ще почват в първото свободно
място в Б или В група.Така ще им е по-равностойно,защото играчите ще са по-слаби
от титулярите за А отбора.Така нов играч ще играе с повече Б отбори и ще има
интерес.Б отборите няма да влизат в горната група ако там е главния отбор(ако
главния е в А то другия няма да влиза,но ще може да изпада).
Ако главен отбор изпадне то и другия изпада в по-долна група.За да има една
група разлика.Така малко РПС ще намалеят или ще са само събота неделя и след
сезона.
Ще трябват един два сезона да се доизпипа и да се набавят необходимия брой
играчи.Може тези Б отбори да са пожелание.Като се заплаща определен кредит.
Що се отнася до мачовете на ДЮШ за продажба ще важът само в А отбора.
Това е от мен ако имате идеи пишете.Не е лошо и админа да вземе отношение дали е
възможно и дали би било полезно за играта</blockquote>
И отбор който разполага с играчи над 300 коефициент и има отделно играчи с по 150-200 които ги пуска само в крайна нужда то също б отборите ще са мутанти като А отбора а и какъв е смисъла да оправляваме още 1 отбор има си ДЮШ имаш си и главен отбор 3 отбора да оправляваш излишни пари за тренировка заплати губене на пари при служебна загуба защото нямаш играчи а трябва да имаш 32 играча....аз съм против идеята :)

#15 Removed user 08.02.2015 19:30
Falcons
1014 Posts

Никой не те кара насила.Може да е пожелание или играчите да бъдат от 18-20 години.Що се отнася до служебните загуби невиждам какъв е проблема ако си следиш отбора от 16 играча ако направиш 3 смени ти остават 2ма играчи които не са играли в мача и съответно могат да се използват за Б отбора.И както казах това не е с цел да стават мутанти а да се запълнят групите.Хем се оплаквате че няма отбори,а когато има шанс да се удвоят пак сте сте против.Аз друг вариянт за напълване на групите невиждам.Дай по-добра идея

#16 Removed user 08.02.2015 22:55
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Никой не те кара насила.Може да е пожелание или играчите да бъдат от 18-20
години.Що се отнася до служебните загуби невиждам какъв е проблема ако си следиш
отбора от 16 играча ако направиш 3 смени ти остават 2ма играчи които не са
играли в мача и съответно могат да се използват за Б отбора.И както казах това
не е с цел да стават мутанти а да се запълнят групите.Хем се оплаквате че няма
отбори,а когато има шанс да се удвоят пак сте сте против.Аз друг вариянт за
напълване на групите невиждам.Дай по-добра идея</blockquote>
Значи по-глупава идея не бях чел с извинение и ще ти обясня защо първото коетое за да стане първенството интересно не е нужно да имаме Б отбор има си ДЮШ имаме си и главен отбор дай да имаме Б отбор в Б група да имаме Ц отбор в Ц и така и в Д логика нулева.Целта е новите отбори да се задържат малките като мен да имат мотивация а не да почват пак от 0 с други отбори ти нали се сешащ,че вие грандовете на 20 години може да имате играч с 200+ оверал ?а ние по-малките и не заможни отбори какво ще ги правим тия Б отбори и като гледам колко реални резултати се получават всеки да те бие с по 6-7-8-9:0 напълно недообмислено на всеки 6 минути когато отчита атака аз допускам гол от отбор 2+ пъти силен от мене да не казввам тия дето са и над 5-6 пъти вземете оправете това в реалния футбол има ли го това ? да не би някой гранд да бие всичките малки отбори с такава разлика? вие първо не знаете как да привлечете вниманието на малките отбори а искате още под одбори да създавате регистрирват се тук някакви хора играят до 1 седмица и спират да влизат и после си мислите,че тия Б отбори и тона 3 сезон ще мотивират играчи като мен ХА!ДА плащаме допълнително заплати,да си харчим малкото кредит за трансфери само и само да имаме 2 отбора и то над 32 играча защото ако имаш наказан или контузен трябва да излезне от грубата.Абе аз не мога да разбера тука повечето как се съгласяват на предложение само от определени хора и то недообмислено а някой друг като предложи нещо и"а не туй абсурд предлагано е глупаво е " айде кажи какво печелят малките отбори от тия Б.?:)

#17 Removed user 09.02.2015 03:36
Falcons
1014 Posts

Ти пак не четеш . Явно само отричаш.Прочети пак за новите отбори къде и как ще почват.И стига се оплаква.Само ти си почнал трудно.

#18 Removed user 09.02.2015 11:10
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Ти пак не четеш . Явно само отричаш.Прочети пак за новите отбори къде и как ще
почват.И стига се оплаква.Само ти си почнал трудно.</blockquote>
Значи каквото и да ми кажете сега е много по-трудно на нов отбор да пробие в топ 4 от колкото преди 7-8 години когато е имало повече хора и интригата е била по-голяма вие си оправете модула с тия резултати измислете как да се мотивират малките отбори тогава ми говорете колко ви е било трудно :) защото със сигнурст сега ще ви е 1000 пъти по-трудно от колкотот тогава е било :) и ти го знаеш

#19 Liverpool92 09.02.2015 11:53
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

И от къде идва логиката да е било по-лесно при положение, че за първите места се бореха 6-7 отбора, които биеха новите с големи резултати. Останалите до 12то място също си вземаха мачовете и за новите оставаше 13то място, за което се бореха 4 отбора. Аз почнах с 4000 кредит и играчи на по 23-24-29 иии т.н.Дори дневния приход на новите е 5 000 мисля, а по мое време беше 1000.Като добавим и ДЮШ,която може да произведе играчи, при правилна тактика на новите може да им бъде по-лесно да стигнат старите играчи.

#20 Removed user 09.02.2015 13:55
Falcons
1014 Posts

Логиката идва от това че е почнал вчера.А не по наше време.Ако беше почнал тогава щеше да пее друга песен.И в тази тема споря с него и тук се обеждавам че няма смисъл.Нямам нищо против колегата пожелавам му успехи но само с оплакване че пада няма да промени нищо.Просто трябва време.То и аз сега падам с по 4 5 гола.Ама това е играта.Ако искате по-реална топката и на игрището.Тука няма как да стане по-реална,защото е игра.